vilken novell vill ni läsa?

 
1.
När Hannas mamma plötsligt bestämmer sig för att flytta ihop med en yngre kille hon precis träffat, så finns det inget annat väl än att flytta. Fast alla Hannas vänner finns där hemma och fast hon trivs så bra i sin skola. Hon och hennes pappa åker upp till Stockholm och flyttar in på ett hotell hennes pappas kusin äger. Hanna ser inget bra med Stockholm. Förutom att det möjligen lite fler butiker eftersom hon älskar att shoppa. Men annars inget. Liksom, en stor ful stad med massor rökande skejtkillar. Men det ändras snabbt när hon får syn på killen som bor granne med dem.
-det här är en novell om sprudlande kärlek ch hur det är att komma helt ny till ett ställe där alla pratar annorlunda och ser ut på ett annat sätt.
 
 
2.
Felicia har precis fyllt tretton och får en språkresa till Spanien i present. Det verkar bli den bästa sommaren någonsin, ända tills planet plötsligt störtar och hon blir tvungen att hoppa. Hon landar i havet tillsammans med Erik från språkresan. Planet sprängs i luften och de blir de enda överlevande kvar. Efter en lång simtur lyckas de ta sig i land på en ö och tvingas överleva där utan någon som helst koppling till världen runt om.
- detta är en novell om stark kärlek och samtisigt en otrolig saknad.
 
 
3.
det finns regler. saker man bara inte gör. Och gränser. Som man absolut inte får överstrida.
men det skiter David i. Han kommer ny till klassen och gör som han vill och är med vilka han vill utan att lägga märke till gränserna. Stephanie blir kär i honom direkt. Pang, bom, krasch så kan hon inte slita blicken från honom och blir alltid extra nervös när han är i närheten. Men han lägger inte märke till henne alls. Han tittar inte ens åt hennes håll.
- det här är en novell om hur det kan svida i hjärtat när man är olyckligt kär och samtidigt om lycklig vänskap och ett jävligt tonårsliv.
 
 
4.
När Lovisa plötsligt får kontakt med vampyren Laurel förstår hon vem hon egentligen är och att hon inte alls hör ihop med familjen hon bor hos. Hon är adopterad. Och hon tänker ta reda på varför.
Utan att fråga om tillstånd ger hon sig iväg på ett farligt äventyr. Lovisa reser till platser hon inte visste fanns och sagovärlden som för henne förut bara varit en fantasi blir allt mer verklig. Plötsligt har hon väckt uppmärksamheten hos demonerna som håller till skuggornas land. Landet sätts i fara och även monsterskolan hon går på. Bara kärleken till varulven Kelly kan rädda allt. Frågan är bara om han han har samma känslor för henne som hon har för honom..?
- detta är en novell om att hitta den sista pusselbiten i sitt liv, att ta reda på vem man är och att våga satsa allt för att rädda den man älskar mest.
 
 
sådär. tog ett tag. men vad tycker ni? vilken skulle ni helst vilja läsa av de här? KOMMENTERA! ni kan välja två om ni absolut inte kan bestämma er, men inte fler! ;) om jag skulle vara ni skulle jag ha sjukt svårt att välja, haha.. ;)
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer ♥
♥ Skrivet av: emma

1 eller 2 , men helst 1 tror jag ! ;) <3
haha , jag får alltid beslutsångest när det kommer till å välja , men dom två lät bäst , hoppas jag har rätt x) <3

kram ! :) <3

2012-07-12 @ 20:51:09
♥ Skrivet av: Sandra!

1:an :)

2012-07-12 @ 21:31:23
URL: http://novellbloggonedirection.blogg.se/

♥ Din kommentar:

♥ ditt fina namn:
kom ihåg mig! ♥

♥ Din E-postadress: (publiceras ej)

♥ Din blogg:

♥ din kommentar:

Trackback
RSS 2.0